Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките
image of the camp

Къмпинг

Къмпинг зоната е разположена в сенчестата и прохладна борова гора на X Challenge Park, на една велоалея разстояние от плажа на гр. Царево и кратка разходка до последните диви плажове по нашето Черноморие. В непосредствена близост е разположена и тайнствената Странджа планина, която пази още живи вековни традиции и обичаи и привлича туристи от цял свят на културен туризъм.

Къмпинг зоната е с площ 3 дка и с възможност за позициониране на палатки, каравани и кемпери. Предварително обособените къмпинг места и добрата инфраструктура, гарантират простор и уединение. Запазваме си правото да гоним гости, които не се съобразяват с правилата на къмпинга и нарушават комфорта и спокойствието на останалите!

Теренът на къмпинга е заравнен и регулярно обезпаразитяван. Всяко място за кемпер и каравана е снабдено с изход за електричество 240V и изход за вода. За ваше удобство на разположение са две летни кухни, оборудвани с хладилник, котлон и кухненска посуда, както и лагерно огнище и барбекю зона за свободно ползване. Изрядно чистите санитарни помещения освен топъл душ предлагат и перално помещение за ваше удобство. На разположение е и интернет. Паркът е осветен и охраняван.
Тоалетни
Душове
Лятна кухня
Огнище на територията на парка
Детски кът
Къмпинг осветление
Ток
Вода
Wi-Fi
Разрешено за домашни любимци

Цени

Къмпинг
безплатно за лица под 12 г.
15 лв./вечер/ за лица над 12 г.
безплатно за домашни любимци
Наем на палатки
15лв. / 2-местна
20лв. / 3-4-местна
25лв. / 6-местна
Хамак
15лв. / ден
-
-
Място за кемпер/каравана
45лв./ вечер
1050 лв. /месец
2000лв. / сезон
Място за каравана
-
1050лв. / месец
2000лв. / сезон
Дървена платформа пред кемпъра
-
-
-

Резервации и работно време

Къмпингът ни посреща гости от месец май до септември. Запазете място:
Или елате в парка и проверете свободните места. Работното време на касата ни е от 10:00 до 22:00 ч. За настаняване на по-големи групи и събития - моля, свържете се с нас.

Правила в къмпинга

да пазим тишина от 14 до 16 ч. всеки ден, както и след 22 ч.

да ползваме за лагерния си огън само обозначеното за това място в парка

да почистваме след домашните любимци и да водим любимците си на повод

да изхвърляме отпадъците разделно в обозначените за това кофи

да сме вежливи един с друг