Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките
Кънки-mКънки

Кънки

Карането на кънки е чудесно занимание както за малки, така и за пораснали деца, което подобрява тонуса, развива баланса и концентрацията. Освен приятно забавление, карането на кънки може да бъде и доста атрактивен и сложен спорт.

“X Challenge park” предлага отлични условия, професионални съоръжения и екипировка за практикуването на кънки. Комбинацията от „пул“ секция, около която е развита алея със стрийт уреди и мини рампа е сбъдната мечта за всеки любител на кънките. Пулът представлява затворена система с площ 180 кв.м., съставен от виражи и няколко “hip” трансфера с различен ъгъл. Теренът е проектиран така, че дава възможност за бързо прогресиране на начинаещите и усъвършенстване на напредналите.

Професионални инструктори провеждат обучение както за напълно начинаещи, така и помагат за усъвършенстване с нови трикове на по-напредналите. Можете да вземете кънки под наем, както и задължителната допълнителна екипировка – каска, наколенки и протектори за ръце. В календара на парка са заложени няколко състезания, като преди всяко се провежда едноседмичен профилиран лагер,прекрасна възможност за тренировка, обмяна на опит и нови приятелства.Работното време на кънки зоната в парка е от 10:00 до 22:00 ч., всеки седмичен ден.