Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките
Спортни лагериСпортни лагери

Скутер

Тротинетката, популярна у нас и с английското си име scooter, е измислена още в края на 19-ти век, но стана особено популярна през последните години както като алтернативно, екологично, бързо и удобно средство за придвижване, така и като спортно забавление, подходящо за деца от най-ранна възраст. Карането на тротинетка е и екстремен спорт, който набира все по-голяма популярност и последователи сред по-младите. Триковете, които се изпълняват с нея, са изключително впечатляващи и спортът тренира много гъвкавостта, бързината и координацията.  

“X Challenge park” предлага отлични условия и професионални съоръжения и екипировка за каране на скутер. Комбинацията от „пул“ секция, около която е развита алея със стрийт уреди (баланс, рейл, др.) и мини-рампа са сбъдната мечта за всеки, запален по този спорт. Пулът представлява затворена система с площ 180 кв.м., съставен от виражи и няколко “hip” трансфера с различен ъгъл. Теренът е проектиран така, че дава възможност за бързо развитие на начинаещите и усъвършенстване на напредналите.

Професионални инструктори провеждат обучение както за напълно начинаещи, така и помагат за усъвършенстване с нови трикове за по-напредналите. В календара на парка е заложено състезание, като преди него ще се проведе едноседмичен  лагер - прекрасна възможност за тренировка, обмяна на опит и нови приятелства.