Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките
Владислав Петков

Владислав Петков

Лагерен отговорник

Морето и гората ме карат да съм себе си. Не пестя време, за да науча някой на нещо, което мога. От 2015 се занимавам с изработка на керамични предмети и имам свой бранд T W I S T E D  M U D. Завършил съм нещо с рисуване преди много време в далечен континент. Все още мога да се държа върху скейта, което ме кара да се чувствам на 18. Х Challenge е където ще ме намерите това лято.

Елица Денева

Елица Денева

Графичен дизайнер

Котките са моят spirit animal. Обичам да снимам.

Обожавам да намирам и улавям красивото във всичко.  

Уча и се занимавам с графичен дизайн. Обичам да прекарвам времето си извън града, планина и море. Лятото сред уюта на X Challenge е едно от любимите ми неща.

Мина Колева

Мина Колева

Архитект

Пространството обгръща мен или аз обгръщам него, понякога и двете. Целият си съзнателен и не до там съзнателен живот съм заобиколена от архитектура, изкуство и музика, за което отговорността поемат моите родители. Формите, пропорциите и баланса в детайлите са едновременно моята магия и проклятие.
Да твориш на открито и да създаваш пространства в природата е вълшебна задача, която ми довериха щурите момчета от “парка” - X Challenge Park. Работата с тях е предизвикателство и една своеобразна игра на внасяне на ред в хаоса и хаос в реда и резултатите винаги са цветни и вдъхновяващи.

Ави Барух

Ави Барух

Управител

Обичам да съм постоянно в движение, да карам блейдове, сноуборд и сърф, както и
да експериментирам с всякакви спортове.
Иска ми се да вярвам, че съм креативен. Все още не знам с какво искам да се
занимавам като порасна.
На 40 години съм, но се възприемам на между 22 и 70 в зависимост от деня и
настроението.
Започвал съм много неща, които не съм завършвал,
включително висшето си
образование и няколко опита да науча немски.

Десислава Стоянова

Десислава Стоянова

Управител

Обичам да се къпя в ледени води. Кача ли се на дъска, усещам свобода (изключвам дъската за гладене). Мога да ям боб всеки ден.

Офисът ми е без стени. И зиме, и лете е сред борови гори.

X Challenge Park е като сбъдната мечта.

Обожавам да прекарвам време навън, сред природата.

Веселин Деспотов

Веселин Деспотов

Управител

Алтернативните спортове за мен са начин на живот, а България ми е като една малка Нова Зеландия. Има условия за всеки алтернативен спорт, било то зимен или летен и то в радиус само от 300 км. А X Challenge Park e център на всичко това. "Life is good".

Завърших екоикономика и екология.

Инструктор съм по сноуборд, уиндсърф, сърф.

Също така - строител, инжинер, рекламист, бизнесмен, специалист по всичко, без професия.