Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките

x[tree]m co[space] &
x[tree]m co[space] ON WHEELS

2020-та ни даде урок как да бъдем по-гъвкави и адаптивни в работата си, затова от сезон '21 “X Challenge Park” е готов да отвърне на това предизвикателство на времето и да ви предложи споделено работно пространство. Това е чудесен алтернативен офис за всички дигитални номади, професионалисти на свободна практика, “home office” служители или родители, решили да отметнат малко работа, докато децата им играят и спортуват наоколо.

Нашата coworking зона е разположена под дебелата сянка на боровата гора и спокойната и комфортна обстановка лесно предразполага за работа. Неформалната и приятелска обстановка е добра възможност за повишена продуктивност, креативност и полезен обмен на контакти и идеи.

Изграденото през 2021 г. X[TREE]M CO[SPACE] е споделено работно пространство, разположено в два прохладни транспортни контейнера с релакс зона. Всеки контейнер разполага с по 19 работни места – 6 на бюра и 13 на високи бар-маси.

X[TREE]M CO[SPACE] ON WHEELS е новата част в зоната ни за работа и съчетава преустройството на два градски автобуси в пространства за работа с уюта на релакс зоната между тях, изградена през 2022 г. с подкрепата на Fashion Days. Всеки автобус разполага с по 17 работни места на ръчно правени плотове и столове ИКЕА.

Работните места са снабдени с високоскоростен интернет, принтер, скенер и всички необходими канцеларски материали.

На покривите на контейнерите са разположени тераси, където да разпуснетес кафе и освежителни напитки.

Ползва се безплатен паркинг, а в ресторанта на парка може да се подкрепите с вкусна, балансирана храна.

Домашните любимци са добре дошли!

Цени

-
-
-
-
половин ден
20 лв.
1 ден
28 лв.
5 дни
120лв.
10 дни
240лв.
1 месец
700лв.
Сезонен абонамент
2100лв.

Резервации и работно време

Работното ни време е от 09:00 до 22:00, всеки  ден.

Запазете място онлайн или се свържете с нас.
Или елате в парка и проверете свободните места. Работното време на касата ни е от 10:00 до 22:00 ч. За настаняване на по-големи групи и събития - моля, свържете се с нас.