Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките

x[tree]m co[space]

2020-та ни даде урок как да бъдем по-гъвкави и адаптивни в работата си, затова от новия сезон “X Challenge Park” е готов да отвърне на това предизвикателство на времето и да ви предложи споделено работно пространство. Това е чудесен алтернативен офис за всички дигитални номади, професионалисти на свободна практика, “home office” служители или родители, решили да отметнат малко работа, докато децата им играят и спортуват наоколо.

Нашата coworking зона е разположена под дебелата сянка на боровата гора и спокойната и комфортна обстановка лесно предразполага за работа. Неформалната и приятелска обстановка е добра възможност за повишена продуктивност, креативност и полезен обмен на контакти и идеи.

Споделеното работно пространство е разположено в два прохладни контейнера, допълнително оборудвани и с климатик.

Всеки контейнер разполага с по 19 работни места – 6 на бюра и 13 на високи бар-маси

Работните места са снабдени с високоскоростен интернет, usb-зарядни, принтер, скенер и всички необходими канцеларски материали.

На покривите на контейнерите са разположени тераси, където да разпуснетес кафе и освежителни напитки.

Ползва се безплатен паркинг и преференциални цени в ресторанта на парка, където може да се подкрепите с вкусна, балансирана храна.

Домашните любимци са добре дошли!

Цени

1 час
10лв.
3 часа
15лв.
6 часа
18лв.
1 ден
25лв.
5 дни
110лв.
10 дни
200лв.
1 месец
550лв.
Сезонен абонамент
900лв.

Резервации и работно време

Работното ни време е от 09:00 до 22:00, всеки  ден.

Запазете място онлайн или се свържете с нас.
Или елате в парка и проверете свободните места. Работното време на касата ни е от 10:00 до 22:00 ч. За настаняване на по-големи групи и събития - моля, свържете се с нас.