Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките

X-GRANT

От лятото на 2021 година X Challenge Park се сдоби с още една атрактивна зона – открито споделено работно пространство. Имаме желание да подкрепим хора и организации, занимаващи се със социално предприемачество, като им предоставим възможност за безвъзмездно ползване на co-working зоната. От самото начало на своето съществуване X Challenge Park застава зад различни социални каузи, свързани с интеграция на ромите, опазването на околната среда и др. и за нас ще бъде голямо удоволствие да се превърнем в място, където се срещат млади и предприемчиви хора, които обменят новаторски и оригинални идеи и подкрепят значими каузи.

Единственото условие за кандитатстване за място при нас е е да сте ангажирани и да работите в някоя от следните сфери:

- ТЕХНОЛОГИИ - НОВИ ТЕХНОЛОГИИ - VR - РОБОТИКАОБРАЗОВАНИЕ - ДИСТАНЦИОННО - ОБРАЗОВАНИЕ И ЗКУСТВО
- ФОТОГРАФИЯ - ВИДЕО – ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО - МУЗИКА
- ДИВЕРСИФИКАЦИЯ
- ИНТЕГРАЦИЯ
- СПОРТ


Кандидатите за място в нашия споделен офис трябва да представят идеята си в писмен вид, в свободна форма. Одобрените ще получат безплатен достъп до coworking зоната в рамките на провеждане на техните обучения или семинари. Ще могат да провеждат събития многократно, през цялото лято, като единствено трябва да се съобразят с официалното работно време на парка и да вместят събитието си в рамките на три часа.

Условия за участие

1. Изпратете имейл до hello@xchallengepark.com с обосновка за ползването - в свободен текст, които екипът на парка ще одобрява или ще отхвърля и ще потвърждава ползването на coworking зоната безвъзмездно на база вътрешните си разбирания за “социално значими теми и проекти“;

2. Напишете желаните дати/часове за ползване в имейла;

3. Напишете в имейла си как сте научили за инициативата или цитирайте код.

Какво получаваш:

- безплатен достъп до ново лятно coworking пространство на морето за организиране и провеждане на събития.
‍‍
- безплатни до 3 часа на ден (от 17 :00 до 20:00 ч.) за ПРОВЕЖДАНЕ на събития на социално значими теми.

- безплатен достъп ДО coworking пространството 1 ДЕН ПРЕДИ СЪБИТИЕТО И в деня на събитието.

- безплатен интернет и консумативи.


Coworking зоната ще работи всеки ден от 1 юни до 15 септември 2021 г. Местата са ограничени и заявки ще бъдат разглеждани на “first come, first served” принцип.

Резервации и работно време

Работното време е от 08:00 до 21:00, всеки седмичен ден.
Икона за телефон
+359883402676
Или елате в парка и проверете свободните места. Работното време на касата ни е от 10:00 до 22:00 ч. За настаняване на по-големи групи и събития - моля, свържете се с нас.