Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките

ПРАВИЛА

На територията на парка спортуваме, забавляваме се и си почиваме. За да е възможно всичко това, всички посетители трябва да спазват няколко основни правила:

Забранено използването на съоръженията без инструктор и подходяща екипировка.

Забранено използването на съоръженията без преминат инструктаж.

Забранено използването на съоръженията извън работно време.

Каската е задължителна при използването на пула, мини рампата, стрийт уредите и трасето за колела.

Забранено пушенето около децата.

Всяко нарушение е на Ваша собствена отговорност и може да причини сериозни травми.

Имаме няколко основни правила в къмпинга - да пазим тишина след 22 ч., да ползваме за лагерния си огън само обозначеното за това место в парка, да почистваме след домашните любимци и да водим любимците си на повод, да изхвърляме отпадъците разделно в обозначените за това кофи, да сме вежливи един с друг.

Моля, пазете чистота.

Строго забранено е използването на наркотици, злоупотребата с алкохол и извършването на други дейности, забранени от закона. Управителят на къмпинга, по своя преценка, може да помоли всяко лице, нарушаващо това правило, да напусне къмпинга, както и да уведоми органите на реда.

Къмпингът не носи отговорност за забравени или оставени без
надзор вещи на територията на къмпинга.