Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките
image of kids having fun in the campimage of kids having fun in the camp

спортни лагери в X challenge park

Лятото в „X Challenge Park“ е цветно, весело, вълнуващо, активно и атрактивно! Прекрасна възможност да зарадвате детето си с една заслужена ваканция, изпълнена с много приключения, забавления, игри, спорт и нови приятели. Всичко това се случва навън, сред природата – в гората и на плажа, под грижите на квалифицирани инструктори и аниматори. Лагерите са неповторима възможност да откъснем децата от дигиталните устройства, да развием двигателната им култура и по един ненатраплив и увлекателен начин да ги научим да бъдат самостоятелни, дисциплинарани и самоуверени хора. И най-важното – да създават лесно нови приятелства и да бъдат отговорни към природата.

“X Challenge Park” е разположен в прохладна борова гора, на една велоалея разстояние от морската ни база, на плаж „Понтона“в гр. Царево. Базата на лагерите се намира в обособена къмпинг зона в парка, оборудвана с уютна лятна кухня и изрядно поддържан санитарен възел с топла вода. Освен палатките, лагерното огнище и откритото лятно кино под звездите завършват картинката за мечтаната ваканция на всяко дете. Спортните условия, които предлага паркът, няма как да оставят някой безразличен и безучастен – skate pool, мини рампа, байк трасе, висяща въжена градина с тролей и „махало“ за по-смелите, легион трасе и детски кът за по-малките. Бистрото в парка се грижи за вкусното и здравословно меню на лагерниците, а ние ще ги научим как да се грижат с любов за зеленчуковата градина, която ги храни.

Лагерът е с продължителност 5 нощувки, от понеделник до събота. Заниманията са целодневни. Групата е от минимум 5 деца, на възраст над 6 години. Програмата дава възможност за допълнителни спортни занимания.


Какво да имаме в раницата, когато се подготвяме за лагер - необходими дрехи, екипировка и лекарства:

Яке за дъжд и вятър / ветровка
2 бр. Дебели блузи / суичър
2 бр. Дълги панталони / дънки
Спортни дрехи - къси панталони, клин, удобни тениски и потници
Бельо / чорапи за 7 дни
Шапка за слънце
Хавлия за къпане
Хавлия за плаж
Четка, паста за зъби
Слънцезащитен крем
Репелент против насекоми
Лични лекарства (в случай на хронични болести, настинки и др.)
1бр. Джапанки
2 бр. Затворени обувки
Шалте
Чувал
Бутилка за вода за многократна употреба
Челник (само, ако имате вече наличен)
Зарядно за телефон
Малка раничка за плажните принадлежности


РЕЗЕРВАЦИИ

Запазете място онлайн:

Икона за имейл
hello@xchallengepark.com
За настаняване на по-големи групи и събития - моля, свържете се с нас.