Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките
Хората от парка

за нас

Ние сме екип от усмихнати, енергични и авантюристични млади хора. Събра ни любовта към предизвикателствата, спорта и природата и общата ни цел да създадем един мечтан оазис за децата – място, където да спортуват, да играят, да се забавляват и да мечтаят.

С много отдадена работа, ентусиазъм и подкрепа от единомишленици успяхме да сбъднем това в “X Challenge Park”. Освен перфектни условия за спорт, паркът предлага и една чудесна среда за общуване навън, сред природата, едновременно максимално естествена и ненатрапчиво защитена и обезопасена. Инфраструктурата на парка следва принципа на минимална намеса в заобикалящата борова гора. Спортните съоръжения са изцяло съобразени с релефа на терена и съществуващата растителност и се вписват хармонично в парковото пространство - skate pool, байк трасе, висяща въжена градина, легион трасе и др.

В непосредствена близост са разположени уютна сенчеста и прохладна къмпинг зона, просторни дървени санитарни помещения, бистро с впечатляващо меню, изготвено от шеф готвач с Мишлен звезда, оборудвано споделено работно пространство, барбекю зона, лятно кино под звездите, детски кът за най-малките.Паркът е осветен, обезопасен и охраняван.

a map of the park and its features