Като кликнете върху „Приемам“, вие се съгласявате да съхранявате „бисквитки“ на вашето устройство, за да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация вижте нашата Политика относно бисквитките

Храна и вино

В центъра на гората се намира и вкусното ни бистро, издържано изцяло в стила на целия парк - семпло и екосъобразно. Под сянката на дърветата са разпръснати маси, които създават една уютна и непретенциозна обстановка, напомняща за усещането на пикник в гората. За менюто обаче тук се е погрижил готвач от Израел, с опит в ресторанти с Мишлен звезди. 

Ще бъдете приятно изненадани колко нестандартно и специално може да бъдат поднесени прости ястия като таратор, шопска салата или печени картофи. И в бистрото следваме идеята за природосъобразност – пластмасата е забранена, събираме боклука разделно и компостираме органичните отпадъци. 

Разбира се, имаме и собствена зеленчукова градина, за която се грижим с много любов и както всеки знае, няма по-вкусен домат, от този, откъснат преди малко. Стремим се да подкрепяме местното производство и да зареждаме винаги с пресни, свежи и биологични продукти от малки производители.